Sahaya.eu ontbijt en wandeling: zondag 25 november

Schrijf je vandaag in voor een gezellige en inspirerende dag, met de Sahaya-vriendenkring

Winterontbijt en wandeling van Sahaya.eu te Retie
voor landbouwproject in India

Locatie: Corsendonk de Linda, Kasteelstraat 67, te Retie

Het is een hop-on hop-off programma waarvan je naar hartenlust deelprogramma’s kan meepikken!

Inschrijven moet enkel voor het ontbijtbuffet.

  • 9-11 u: Lekker zondags ontbijtbuffet
  • 10:00-11 u: Mogelijkheid voor sponsorouders tot skypen met hun Indische sponsorkind (op voorwaarde dat het internet in India beschikbaar is, en dat uw kind de reis die naar het hoofdkwartier van onze partnerorganizatie READ kan maken). Bij interesse, geef een seintje voor 25 oktober via e-mail, an@sahaya.eu, of tel 014 32 41 60.
  • 11:00-11:30 u: toelichting door Koen Van Rompay (voorzitter Sahaya.eu) over het landbouwproject en andere programma’s van Sahaya.eu en READ in Zuid-India. Gevolgd door getuigenissen en foto’s van studenten Thomas More Hogeschool en enkele sponsor-ouders die ter plaatse geweest zijn.
  • Vanaf 11:30: wandeling in Retie (2,5 – 6 – 9 km). De wandeling is beperkt toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Onderweg is er een lekkere versterkende stop. Je bent niet verplicht te gaan wandelen, want je mag gerust ook in de zaal blijven voor het onderonsje.
  • 11:30 u-16 u: gezellig onderonsje met onze Sahaya-vriendenkring, en beleef de Indische cultuur. Geniet van een lekkere cake met koffie, wijntje, Indische versnaperingen. Voor de de kinderen zijn er Indische Rangolis om in te kleuren.

Iedereen is welkom

Klik hieronder om het inchrijvingsformulier te downloaden, dat je dan kan invullen en opsturen. Je kan ook de informatie via e-mail opsturen naar an@sahaya.eu.

Als U helaas niet kan deelnemen, kan U de opleidingen nog altijd steunen: IBAN: BE64 6451 4309 6152 (Bank Van Breda); BIC: JVBABE22, Sawes vzw, Vlasakker 12, 2160 Wommelgem, mededeling gift Opleiding. Vanaf een jaarlijkse storting van 40 euro, bezorgen we je een fiscaal attest.

Overnachting in Corsendonk de Linde? Met vermelding “Sahaya.eu” geniet u van een korting (1 to 2 persoonskamer, 54 euro per kamer), reserveren: 014389980 of info.delinde@corsendonkhotels.com (niet boeken via website)

Klik hier voor meer informatie (op de website van Sahaya, USA.  in het Engels) over het landbouw programma

Koen Van Rompay, stichter van Sahaya International, met 1 van de landbouwers van het programma.
Mr. Selvam, stichter van READ (Rural Education and Action Development) met 1 van de landbouwers, tijdens de oogst van rijst.